logo fokkelien

 AstroCursus

Nieuws

Kwalitatief onderzoek voor astrologen
Op het ogenblik ben ik druk bezig met een handleiding ‘Kwalitatief onderzoek voor astrologen’. Op 12 mei heb ik er een lezing over gegeven bij de NVWOA, maar ik ben er nog niet tevreden over. Uiteraard komt er bericht en een link zodra ik de tekst publiceer. (31 maart 2018, 4 november 2019)

Oudere berichten

Persoonlijke website
Ter markering van het feit dat ik 70 ben geworden, heb ik een persoonlijke website gelanceerd over allerlei niet-astrologische onderwerpen die me bezighouden, zie Varia van Fokkelien.

Een toekomst voor astrologie als wetenschap
Het artikel naar aanleiding van mijn lezing op 19 november 2016 in Kampen staat nu op de site. Je kunt het hier doorbladeren en lezen, of het geheel downloaden. Zie de rubriek Artikelen. Wil je meer weten over de organisator van de Kampense lezing, bekijk dan de website van de Geert Grote Universiteit.

Serie over Astrologie en dieren
Het verhaal over Raffie de Basenji is klaar. Er staan nu op Astro Extra vier artikelen over Astrologie en dieren (met name honden). De inleiding en de eerste drie artikelen zijn in de volgorde gezet waarin je ze het best kunt lezen. Het vierde verhaal is het meest concreet en is ook te volgen als je de eerste drie afleveringen niet hebt gelezen. Ik heb het daarom vooraan geplaatst. Als je het later nog eens wilt opzoeken, vind je het als eerste onder het label ‘Astrologie & dieren’ (oktober 2016).

Astrocursus, algemene info
Home | NAAR BOVEN | sitemapLaatste versie: maandag 04 november 2019